Adviespraktijk David & van Wezel

Praktijk voor Mediation, Psychotherapie, Vertrouwenspersonenwerk en Coaching

Tarieven psychotherapie

Tarieven P.E. David, psychotherapeut BIG

Adviespraktijk David & van Wezel

 

In de praktijk worden de tarieven gehanteerd conform de Nederlandse zorg autoriteit (NZA). U ontvangt een factuur die u zelf betaalt en vervolgens kunt indienen bij uw verzekeraar. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw verzekeraar. Doordat ik als contractvrije psycholoog werk, gebeurt dit op basis van restitutie. Vraag naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie over verzekeraars en de vraag of u wel genoeg vergoed krijgt, zie de website van Zorg voor Kwaliteit.

Psychotherapie: 1OO euro vrij van BTW 

Wachtlijst

Ik werk in mijn praktijk zoveel mogelijk zonder wachtlijst. Meestal lukt het om binnen 2 weken een afspraak in te plannen. Indien de wachttijd onverhoopt langer is, kan ik met u kijken wat de alternatieven zijn. Na de intake volgt direct het behandelingstraject.

Intake

De behandeling start met een intakegesprek waarin wordt onderzocht wat de aard van de problematiek is en of deze geschikt is voor de behandelvorm. Van belang is dat cliënt en therapeut het gevoel hebben met elkaar aan de slag te kunnen. Daarna wordt er in overleg een behandeldoel vastgesteld en de frequentie waarin de behandelingen zullen plaatsvinden.

No show

Mocht u verhinderd zijn voor een afspraak, dan dient u die 24 uur van te voren af te zeggen. Anders ben ik genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen á € 55,00 per gesprek. Deze rekening kunt u niet declareren bij uw verzekering.